Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-29@14:52:05 GMT

طرز تهیه خوراک مرغ رژیمی

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۰۴۶۹۰

طرز تهیه خوراک مرغ رژیمی

مواد لازم برای تهیه خوراک مرغ و کدو رژیمی

۱۰۰ گرم سینه مرغ (تقریبا نصف یک عدد سینه مرغ)
۱ عدد پیاز
۱ عدد لیموترش
۱ عدد کدو
۲ عدد هویج
۱ قاشق غذاخوری روغن مایع
زعفران دم کرده به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم


مراحل تهیه خوراک مرغ و کدو رژیمی

برای اینکه خوراک رژیمی ما در عین حالی که کم روغن و کم کالریه خوش طعم و لذیذ بشه بهترین راه اینه که مرغشو مزه دار کنیم و من برای این کار مرغ رو داخل موادی مثل مایه مرغ جوجه کباب میخوابونم تا مزه اش محشر بشه.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس اول از همه باید موادی که قراره مرغمون رو توش بخوابونیم آماده کنیم. پیاز رو نه خیلی ریز خورد کرده و داخل یک کاسه بزرگ میریزیم، آب لیمو تازه، نمک، فلفل، روغن و زعفران دم کرده رو هم به پیاز اضافه میکنیم.


بعد مرغی رو که خورد کردیم خوب با موادمون مخلوط میکینم و بعد در ظرف رو با یه سلفون میپوشونیم و بهتره برای ۵ تا ۸ ساعت یا یه شب تا صبح داخل یخچال بذاریمش تا مرغ‌ها خوب مزه دار بشه.


حالا مرغ‌هایی که تو یخچال موندن و مزه دار شدن رو همراه مایعی که مرغ هارو توش خوابوندیم داخل یه ماهیتابه میریزم و هویج‌هایی که پوست کنده و خورد کردیم رو هم اضافه میکنیم. مواد رو یکم با حرارت ملایم تفت میدیم تا مرغ تغییر رنگ بده.


بعد حدود نصف لیوان آب به موادمون اضافه میکنیم و در ماهیتابه رو میبندیم تا مرغ و هویج بپزن و نرم بشن. بهتره هویج رو خیلی درشت و ضخیم خورد نکنین تا زودتر بپزه.


وقتی مرغ و هویج پختن کدو‌هایی که پوست کنده و حلقه‌ای بریدیم رو هم اضافه میکنیم و در صورت لزوم کمی نمک و فلفل هم میریزیم و باز برای حدود یه ربع ماهیتابه رو با در بسته روی حرارت ملایم نگه میدارم تا کدو هم بپزه.


بعد از گذشت این مدت کدو پخته بهتره حالا در ماهیتابه رو بردارین تا آب خوراک کاملا کشیده بشه. چون اینطوری لذیذ تره.


حالا خوراک کم کالری، لذیذ، سالم و مقوی ما حاضره … نوش جان
کالری خوراک مرغ و کدو رژیمی

۱۰۰ گرم مرغ ۲۰۰ کالری
۱ عدد پیاز ۵ کالری
۱ عدد کدو ۳۰ کالری
۲ عدد هویج ۳۰ کالری
۱ عدد لیموترش ۵ کالری
۱ قاشق غذاخوری روغن ۱۲۰ کالری

کل کالری خوراک مرغ و کدو390   منبع: دونفره

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسینه آشپزی خوراک مرغ مرغ رژیمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۰۴۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنگ علوفه شروع شده است

ایسنا/خراسان رضوی مدیرکل بهبود تغذیه و جایگاه دام وزارت جهاد کشاورزی گفت: اکنون جنگ علوفه به صورت نرم در کنار جنگ آب شروع شده است.

سیداحمدرضا سیدعلیان ۸ اردیبهشت ماه در بازدید از یک شرکت دامداری، استفاده از بقایای بخش کشاورزی را فرصتی برای افزایش بهره‌وری دانست و بر اهمیت و جایگاه آب در تولید تأکید کرد.

وی اظهار کرد: به جای کلمه ضایعات و زائدات بخش کشاورزی بهتر است از کلمه بقایا و پسماندهای این بخش استفاده کنیم، این بقایای بخش کشاورزی و حتی خانگی می‌تواند در کارخانجاتی تبدیل به خوراک دام شوند.

مدیرکل بهبود تغذیه و جایگاه دام وزارت جهاد کشاورزی عنوان کرد: پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است و اکنون جنگ علوفه به صورت نرم در کنار جنگ آب شروع شده است.

وی با بیان اینکه کشت گیاهان کم آب طلب مانند سورگوم بجای ذرت علوفه‌ای اهمیتی بالاتر از بقایا و بازماندهای این بخش دارد، افزود: در کشور ۸ سایت تبدیل بقایا به خوراک دام وجود دارد که مجموعه نیشابور تنها کارخانه شرق کشور است.

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی در ادامه ضمن تأکید بر ایجاد زنجیره تولید شیر توسط دامداری‌های صنعتی گفت: با توجه به ظرفیت‌های تعاونی دامداران نیشابور در بخش تولید شیر به منظور خدمات‌دهی بهتر به گاوداران، تکمیل زنجیره شیر این تعاونی با سرمایه‌گذاری در حوزه لبنیات می‌تواند قدم مؤثری برای اعضای تعاونی و دامداران شهرستان باشد.

احمد داوطلب زرقی گفت: پیش‌روی گاوداران صنعتی و سنتی استان در خصوص سامانه بازارگاه برخی مشکلات وجود دارد که نیازمند توجه بیشتر است.

مدیر جهاد کشاورزی نیشابور در این بازدید با اشاره به اینکه نیشابور از شهرستان‌های پیشرو در زمینه دام استان است، به تقدیر از خدمات ارزنده‌ تشکل‌های بخش دامی شهرستان پرداخت و گفت: این شهرستان با بیش از ۶۱ هزار رأس دام سنگین و تولید شیری حدود ۲۶ هزار تن در سال در استان رتبه اول و در تولید گوشت با ۷ هزار و ۵۰۰ تن در سال، رتبه دوم را دارد.

علی مبارکی با تأکید بر اینکه یکی از عوامل محدودکننده توسعه بخش کشاورزی تولید نهاده است، افزود: در بخش کشاورزی بیش از ۳۰ درصد بقایا داریم که قسمت عمده آن یا سوزانده و یا دور ریخته می‌شود.

وی با بیان اینکه هر چند دور ریختن بقایا باعث ایجاد مشکلات زیست محیطی می‌شود اما از طرفی نیاز شدید به واردات نهاده‌های خام دامی از خارج کشور داریم، گفت: لازم است در خصوص صدور مجوزها و تسهیلات لازم برای بازگرداندن این پسماندها به چرخه خوراک دام که منجر به کاهش قیمت آن و تأمین امنیت غذایی می‌شود اقدام عاجل صورت پذیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مصرف زیاد نوشابه رژیمی ما را به کدام سرطان مبتلا می‌کند؟
  • محموله ۱۵ تنی خوراک ماهی قاچاق در الیگودرز توقیف شد
  • اگر می‌خواهید لاغر شوید این ۵ صبحانه کم کالری معجزه می‌کند
  • این سالاد پروتئینی خوشمزه با سس پستو را از دست ندهید
  • خواص بی نظیر نخود فرنگی برای لاغری | هر فنجان نخود فرنگی چقدر کالری دارد؟
  • کشف ۱۰ تن انواع خوراک آبزیان خارجى قاچاق در مراغه
  • این سبزی رژیمی سرشار از ویتامین C است
  • جنگ علوفه شروع شده است
  • وجود بیش از ۲۰ نوع خوراک دارویی و بیش از ۸۰ نوع خوراک بومی در کرمانشاه
  • کلید اصلی کاهش وزن مشخص شد!